2019

29-1-2019: Algemene Leden Vergadering.
Op 29 januari 2019 bezochten, in ‘de Donderie’, ruim 40 leden de ALV – verenigingsjaar 2018. Tijdens deze vergadering werd mw. Marga Houben-Verhees gekozen tot bestuurslid en dhr. Martin Koelen tot voorzitter.
Hieronder ziet u een impressie van de vergadering.

4-6-2019: Busreis Zuid-Limburg.
Op 4 juni 2019 hebben 29 leden deelgenomen aan een excursiereis naar het klooster Wittem, Amerikaanse begraafplaats Margraten en Valkenburg.
Hieronder ziet u een impressie van de activiteit.

1-8-2019: Eigen website.
Op 5 juli 2019 is officieus de website van KBO Roermond gelanceerd om te oefenen en op 1 augustus 2019 is de website officieel ‘in the air’. Onderstaande foto’s geven een impressie van deze bijeenkomst: de website voor het eerst in beeld – de Nestor van het bestuur zette de website online – de commissie website en het bestuur…

15-8-2019: Mijn positieve gezondheidszorg.
In ‘de Donderie’ bezochten 37 personen deze interactieve bijeenkomst, die werd verzorgd door 1 professionele kracht en 2 vrijwilligers van Burgerkracht Limburg. De gemeente Roermond heeft deze bijeenkomst mogelijk gemaakt. Een korte impressie van enkele foto’s en materialen die werden gebruikt.

27-8-2019: Maas Binnenvaartmuseum Maasbracht.
Bij tropische temperaturen was het een verademing om het Scheepvaartmuseum binnen te komen in de ruimtes met airco. Na koffie en thee met gebak werden we uitgebreid rondgeleid door enkele enthousiaste oud-schippers. Een kleine impressie van deze zeer leerzame middag.

24-9-2019: Natuur in Midden-Limburg.
Op 24 september 2019 waren 16 leden aanwezig bij de lezing over ‘Natuur midden-Limburg’, gegeven door vrijwilliger Koen Thevissen, van Wel.kom. Hieronder ziet u een impressie van de bijeenkomst.

28-9-2019: BeleefPlus Venray.
Op de ‘Beleefplusbeurs’ in Venray waren, onder de bezoekers, veel KBO-leden. De beurs richtte zich o.a. op brandveiligheid; uitvaart; modeshows; luisterlijn; demonstratie medische sector met o.a. fysiotherapie, pijnbestrijding, recreatie, lotgenotenverenigingen; energietransitie en lekkere hapjes/drankjes. De stand van KBO Limburg stond centraal opgesteld en was goed vertegenwoordigd met personeel. Zie de enkele foto’s voor een kleine impressie.

23-10-2019: Uitreiking RABO clubkas actie. In het congrescentrum ‘Oolderhof’ in Herten heeft de uitreiking plaatsgevonden van de ‘RABO clubkas actie’. De voorzitter (Martin Koelen) en penningmeester (Jos Derckx) waren, namens de afdeling, op deze bijeenkomst aanwezig. Hieronder ziet u een impressie van de uitreiking.

29-10-2019: Voorlichting verkeerregels door rijschoolhouder WILMA. Bij deze thema bijeenkomst waren ruim 45 personen aanwezig. In de pauze werd een groepsfoto gemaakt met een poster van de RABO ClubSupport, om te proberen meer geld te winnen! Hieronder ziet u een impressie van de bijeenkomst.

13-12-2019: Kerstbuffet. 80 deelnemers waren aanwezig bij het traditionele kerstbuffet in de Donderie. Het buffet werd net als vorig jaar verzorgd door COX uit Maasniel. De muziek werd verzorgd door Sef Beeren uit Roermond. Hieronder ziet u een impressie van de bijeenkomst.

17-12-2019: Vrijwilligersmiddag. Voor deze middag waren alle vrijwilligers, die deel uitmaken van een commissie, uitgenodigd. Namens het bestuur sprak de voorzitter, Martin Koelen, zijn waardering uit voor alle vrijwilligers. Hieronder ziet u een impressie van de bijeenkomst.